Info

Hallo!

Welkom bij Honey and Spice. Hier kan je terecht voor heerlijke kookinspiratie. Honey and Spice staat voor gezonde vegetarische gerechten aangevuld met zoete verwennerijen. Van werelds hartig vol specerijen tot honingzoet: alle smaken komen aan bod!

rozengranola005Soms heb je niet veel nodig om een fantastisch gerecht op tafel te zetten. Bij Honey and Spice komen er geen dure of uitzonderlijke producten, lange waslijsten aan benodigdheden, dagenlange voorbereidingen of moeilijke technieken aan te pas. Alle recepten zijn eenvoudig te maken en gebaseerd op verse ingrediënten van goede kwaliteit en betrouwbare afkomst. Meer moet dat niet zijn! Zo wordt lekker koken echt toegankelijk voor iedereen.

Mijn keuken is ook duurzaam. Ik kies zo vaak mogelijk voor lokaal geteelde, biologische en fair trade ingrediënten, met de seizoenen mee.  Dit zorgt voor eenvoudige en voedzame recepten vol smaak waarmee je thuis gemakkelijk aan de slag kan. Laat je inspireren!

Ik stel mezelf nog even voor. Ik ben Karen, vrolijk van nature en een echte spring-in-t’-veld. Zoeken en ontdekken zit in mijn bloed. Zo onderneem ik in de keuken de zoektocht naar het lekkerste recept voor chocoladetaart! Koken en bakken is een echte passie. Daarnaast voel ik ook een vonkje voor al wat met ons verre verleden te maken heeft. Ik ben archeologe van opleiding en heb er intussen al enkele jaren met mooie ontdekkingen op zitten. Verder ga ik graag op zoek naar nieuwe uitdagingen, wil ik de hele wereld zien en droom ik van een eigen grote moestuin.

bosbessen diepvriesHet doet me plezier dat je hier een kijkje komt nemen. Ik hoop dat mijn recepten jouw kookkriebels aanwakkeren! Op zoek naar meer inspiratie? Ga alvast eens op ontdekking in de receptenindex. Hopelijk kan ik jou regelmatig terug verwelkomen tijdens jouw zoektocht naar meer lekkers!

Ben je geïnteresseerd om de handen in elkaar te slaan? Contacteer me gerust via onderstaand contactformulier of info@honeyandspice.be om samen jouw idee uit te werken.

Welkom!

Karen

 

Contactformulier:

Geef een reactie