Diepgevroren bosbessen

Welkom bij Honey and Spice!

Welkom bij Honey and Spice!

De sleutel voor ’t goeie leven is voor mij doen wat je graag doet en daar ook echt van genieten. Je leeft maar één keer! In die filosofie is ‘Honey and Spice’ ontstaan. Het was tijd om iets te doen met die passie van me: de keuken in duiken en met veel liefde koken en bakken. Een lekkere maaltijd op tafel zetten om te delen met je lief, een bende vrienden, of gewoon voor jezelf – voor mij is dat één van de grote geneugtes van ’t leven!

Fijn dat je hier een kijkje komt nemen. Bij Honey and Spice kan je vanaf nu elke week terecht voor heerlijke kookinspiratie!

Ik vind het belangrijk om mijn keuken zo duurzaam mogelijk te proberen houden. Dat betekent dat je je kan verwachten aan seizoensgebonden vegetarische gerechten. Maar verwacht zeker ook af en toe een zoete verwennerij! Ik experimenteer graag met suiker- of glutenvrije gerechten en deel deze recepten ook met plezier met jullie. Van werelds hartig vol specerijen tot honingzoet: je vindt hier elke maandag een nieuw recept!

Lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Van heel gezond tot zondig zoet : de meeste recepten zijn eenvoudig te volgen en vragen geen hele dag in de keuken. Stuk voor stuk gerechten waar je geen hele waslijst aan ingrediënten voor in huis moet halen. Een goed gevulde kruidenkast en enkele verse basisproducten zijn vaak al genoeg. Eenvoud siert! Maar ik hou ook van ‘slow-cooking’. Af en toe kan ik echt genieten van stoofpotjes die uren op het vuur staan te pruttelen, het plezier van nu en dan te gaan spieken onder de handdoek om het rijzende deeg te bewonderen of een taart te maken met 5 verschillende tussenstappen. Ik vind het echt fijn om met voeding bezig te zijn. Ingrediënten van goede kwaliteit en betrouwbare herkomst, met liefde klaargemaakt. Dat is koken!

Mijn keuken is er klaar voor en ik heb er zin in. Ga alvast eens op ontdekking! Hopelijk kan ik je inspireren en hier regelmatig terug verwelkomen.

Welkom!

Karen

Geef een reactie